Sun Color

Paisatge Sonor
Catalunya
40 min

Julio César Palacio actua sota el nom (àlies) Sun Color en les seves presentacions en viu des de 2010.

Una important part del seu treball com a creador se centra en la realització d'instal·lacions i peces sonores que exploren noves formes de percepció espacial transformant qualsevol font de so en una composició en temps real i la relació i interacció entre fenòmens acústics (feedback, ràdio freqüències, ressonàncies i vibracions) l'espai i el públic.

La seva investigació sonora en els últims anys ha estat relacionada amb temes d'ecologia acústica, enregistraments de camp, recollida d'eco-data sonor, escolta profunda i so expandit, entès en el context de l'anàlisi i estudi de la crisi i inestabilitat ambiental de l'Antropocè.

L'activitat de Julio César Palacio inclou un gran nombre de presentacions internacionals i participació en exposicions d'art contemporani i sonores (individuals i col·lectives) en prestigiosos Centres d'Art, institucions culturals i Festivals d'Europa, Estats Units, Japó, Xina i Corea de Sud . Ha realitzat enregistraments i recopilacions en segells discogràfics internacionals, programes de ràdio, entrevistes i seminaris.

L'artista ha estat guardonat amb residències artístiques com a compositor convidat i artista sonor en el prestigiós EMS Elektron Musik Studion a Estocolm, Indigo Foundation a Palerm, Islington Mill Art Center a Manchester, Tsonami Art Sonor a Xile, Nau Agora a Buenos Aires, L ' Estruch Center a Sabadell, HoMe.Europe.Music en Dudapest, entre d'altres.

Enllaços d'interès:

http://suncolor.info/
https://soundcloud.com/sun-color
Nikka