LAVS / Laboratori d’art visual i sonor

LAVS és una nova proposta multidisciplinària que té com a objectiu oferir un espai als creadors visuals i sonors on poder mostrar la seva obra. El fil conductor del festival és la relació entre la imatge i el so des de diferents corrents artístics com projeccions, vídeo mapping, videocreacions, instal·lacions, obres interactives o performances, tot barrejat amb experimentació sonora majoritàriament realitzada de manera sintètica. El 27 de juny de 2020 tindrà lloc una edició en format reduit del festival LAVS a Can Palauet de Mataró que servirà per explicar el projecte que tindrà lloc el 2021 a la Presó de Mataró. L'horari serà de 17h a 22h.

els nostres partners

El festival LAVS està organitzat per Israel Parra i Raül Sala membres de l'Associació Aiguamoll Música i Marc Latorre de la productora Vibbra, en estreta col·laboració amb el M | A | C, VRNRG, Tecnocampus Mataró i La Casa de la Música de Mataró.

digital twin VR festival

LAVS presentarà un VR-experience del festival dins de Sansar, la xarxa social de realitat virtual desenvolupada per Second Life. En aquesta VR-experience els usuaris de Sansar i els visitants de la plataforma podran gaudir de la programació íntegra i en directe del festival, dins un entorn immersiu i interactiu de realitat virtual.

L'espai VR ha estat dissenyat específicament pel LAVS per l'estudi d'arquitectura digital Post- Norm de Nova York, en conveni amb VRNRG, companyia de Barcelona associada al festival. L'accés a LAVS VR Festival podrà fer-se directament a través de Sansar i també del VR- experience de LVR-Radio, la ràdio 4.0 impulsada per LAVS i VRNRG.

A la vegada, es produirà un senyal de vídeo HD del festival dins l'espai VR, que serà retransmesa per Twitch en obert. Tota la gravació, producció, i muntatge audiovisual va a càrrec de la productora Vibbra.

contacte

Carrer Tres Tombs 6, 3er 1a, 08304 Mataró
lavs.festival@gmail.com

Facebook
Twitter
Instagram

lavs.cat
lvr.fm