The Smallest of Worlds

Virtual Reality

Des del començament de la quarantena domèstica, els nostres espais privats han adquirit una prioritat inusualment elevada; s'han convertit en llocs indispensables de retirada. Ens vam acostumar a noves rutines, vam identificar diferents necessitats, vam provar noves activitats. Hem buscat nous nínxols i racons per trobar pau i reflexionar sobre la situació actual. Paradoxalment, ha estat un moment que ens ha connectat a tots, fins i tot si ho hem viscut per separat.
The Smallest of Worlds és un projecte immersiu en realitat virtual; una càpsula del temps d'implicació global, amb l'objectiu de documentar i investigar les traces de relacions intrínseques entre les persones i els seus llocs més íntims i personals, que els han ajudat a fer front al període de quarantena i autoaïllament.

The Smallest of Worlds és una instal·lació de RV basada en les contribucions dels participants que comparteixen amb nosaltres els seus espais privats, experiències i pensaments. L'últim any, hem rebut més de 300 entrades de 40 països diferents.

El projecte està actualment en producció per CPH: LAB / CPH: DOX Copenhagen Int. Documental i Pixel, Bytes + Film BMKOES Àustria.

Enllaços d'interès:

https://thesmallestofworlds.com/
https://vimeo.com/520731446
smallest.title
smallest.title
smallest.title
smallest.title