Programa

Tell me a VR Story

The Line

12min de Ricardo Laganero, Brasil

The Line és una experiència narrativa interactiva de realitat virtual sobre l'amor i la por al canvi. Ambientada en un model a escala del São Paulo dels anys 40, l'experiència transforma l'usuari en un nen que obre aquest món encantat. A través d'aquest món, experimenten la història de Pere i Rosa, dos ninots en miniatura que són perfectes l'un per a l'altre, però reticents a trencar fronteres i superar les limitacions per viure la història d'amor.

+ info entrades

Vestige

12min de Aaron Bradbury, França/Regne Unit

VESTIGE és un innovador documental creatiu de realitat virtual que fa servir captura en viu multinarrativa i volumètrica per portar l'espectador en un viatge a la ment de Lisa mentre recorda el seu amor perdut, Erik. Dins un buit buit, apareixen fragments de records passats de la seva vida junts. A mesura que naveguem per l'espai per explorar aquests moments, es desencadenen nous records que revelen camins nous a través de la història. Amb el temps, els records s'entrellacen amb una visió inquietant i, finalment, ens porten al moment impactant de la mort d'Erik. Cada vista revelarà un viatge diferent cap a aquest moment, revelant el complex món de la memòria i el dolor.

+ info entrades

Gravity VR

12min d’Amir Admoni, Fabito Rychter, Brasil/ Perú

GRAVITY VR és un curt interactiu de realitat virtual. La història es desenvolupa en un món surrealista on tot allò que existeix està caient per sempre. I el jugador també. Però en aquest món sense parets, horitzó, orientació cap amunt i cap avall, no hi ha vertigen ni por. En aquest lloc coneixeràs els nostres personatges principals: Osorio i Benedito, dos germans grans que han viscut tota la seva vida en aquesta caiguda sense fi. Però res no dura per sempre.

+ info entrades

Another reality

Ayahuasca

12min de Jan Kounen, Francia/Luxemburgo

AYAHUASCA és una pel·lícula de realitat virtual en què els participants se submergeixen en visions provocades per una dosi d'ayahuasca. L'espectador viu l'experiència a través dels ulls del director Jan Kounen mentre emprèn un viatge espiritual al cor de l'Amazònia. Mitjançant lús de la Realitat Virtual, AYAHUASCA espera mantenir-se fidel a la tradició Shipibo original de consumir aquesta planta com un ritual transformador i meditatiu. Com a tal, el viatge psicodèlic serà guiat per un xaman indígena sud-americà, Kestembetsa (nascut Guillermo Arévalo Valera), que brindarà assessorament i estructurarà l'experiència. Els sensors de moviment als auriculars permetran que el sistema faci un seguiment del moviment i la postura de l'usuari i reaccioni en conseqüència. Les visions s'intensificaran o disminuiran, assegurant que la pel·lícula no sigui massa intensa ni massa poc estimulant.

+ info entrades

African Space Makers

12min de The Nrb Bus Collective, Kenia/Alemania

El nostre viatge comença a Nairobi, una de les metròpolis més vibrants de l'Àfrica. La teva missió és descobrir cinc espais creatius a través dels ulls de cinc col·lectius únics. Triaràs el teu gènere i l'ordre en què podràs visitar aquests espais, i en cadascun hauràs de triar què fer i on anar a continuació. Acabaràs a l'abocador més gran d'Àfrica a la recerca d'objectes humans, a la gentrificada Savannah a la recerca d'ossos de vida silvestre, escapant de drones, fugint de la policia de dades o dels fanàtics religiosos, patinant, bevent suc de Jaba damunt de un terrat, i si ho aconsegueixes, vola sobre una plantació de khat, estàs llest? Som-hi!

+ info entrades

Planet ∞

12min de Momoko Seto, Francia

En un futur proper, la naturalesa ha esdevingut salvatge i devastat el planeta Terra. Els éssers humans s?han extingit. Però insectes, fongs i estranyes criatures marines han sobreviscut i estan involucrats en fets estranys. És això una mica de ciència ficció o és una visió profètica? Ja no miraràs els animals i les plantes de la mateixa manera.

entradesarget="_blank" style="color: #333; font-weight: bold;" href="https://galaxynetwork.io/planet-infinity">+ info< /a> entrades

360 View of the world

Home

12min de Hsu Chih Ye, Taiwan

A la tarda d'estiu, la família es reuneix a la casa vella. S'envolten al costat de l'àvia per mostrar el seu amor, encara que ella ja no es pot moure, reaccionar o escoltar amb claredat. A mesura que la gent va i ve, la televisió continua sonant i el ventilador segueix funcionant a la tranquil·la casa antiga, on viuen l'àvia i la donzella.

+ info entrades

Everest VR

12min de Jonathan Griffith, Francia/EEUU

El 30 d'abril de 2017, l'escalador de fama mundial Ueli Steck va morir a la muntanya Nuptse mentre s'aclimatava per a una de les seves escalades més grans fins ara: escalar la muntanya Everest i la muntanya Lhotse sense l'ús d'oxigen embotellat. Un any després, els amics propers d'Ueli, Jon Griffith i Sherpa Tenji, van intentar acabar el seu projecte. Tenji intentaria escalar sense oxigen embotellat, mentre que el camarògraf Griffith, guardonat internacionalment, va capturar la història en realitat virtual 8K 3D Ambisonic Audio.

+ info entrades

Space Explorers

12min de Félix Lajeunesse Paul Raphaël, Canadá

La producció més gran mai filmada a l'espai, Space Explorers: The ISS Experience és una èpica sèrie immersiva de quatre parts que et convida a unir-te a vuit astronautes en missions que canvien vides a bord de l'Estació Espacial Internacional. Filmada durant dos anys amb accés exclusiu a la tripulació, The ISS Experience ofereix una visió íntima de l'alegria, la meravella i els perills de la vida en òrbita.

+ info entrades

Rebuilding Notre-Dame

12min de Chloé Rochereuil, Francia

El 15 d'abril del 2019, la catedral de Notre-Dame es va incendiar. Avui, Notre-Dame no està completament salvada, però segueix dreta. Experimenti una immersió única i sense precedents a la catedral abans i després de l'incendi, narrada pels líders que tenen cura de l'emblemàtic monument.

+ info entrades

Conscious Existence

12min de Marc Zimmermann, Alemania

A cada moment se'ns regala l'assoliment més preat de la vida: una ment conscient, que ens permet sentir i retenir al nostre interior la bellesa il·limitada de l'univers, una font d'inspiració infinita que alimenta el nostre espai interior. Ser conscients i agraïts per la invaluable fortuna d'una existència conscient és vital per a una vida en harmonia i ens permet fer servir el nostre preciós regal interior per sentir aquesta bellesa a cada petita cosa.

+ info entrades

Lockdown 2020

12min d’ Omar Rashid, Italia

Lockdown 2020 és la pel·lícula de realitat virtual que mostra Itàlia durant la quarantena que ens va imposar l'emergència sanitària del nou coronavirus. Per primera vegada, les infinites belleses del nostre país no van ser viscudes, admirades ni visitades per ningú. I mentre la vida de la majoria de la gent estava gairebé cristal·litzada, en un moment de pausa ple d'inquietuds, limitacions i nous hàbits per adquirir, les ciutats van respirar. Buit. Lockdown 2020 és una gira per explicar a una Itàlia que ningú no va poder veure, però que hi era, immòbil en la seva majestuositat.

+ info entrades


La Presó de Mataró

muralla de la presó, 2, 08302

mataró