Instalacions

Instal·lacions

1

Tallers

2

FLOWRZ de Jose Carlos Florez

És una composició audiovisual generativa creada a partir d'algoritmes matemàtics. Està feta amb MaxMSP i VVVV es comuniquen a través del protocol OSC, per crear un paisatge post digital caracteritzat per una alta sincronia entre el so i els visuals. Algorismes matemàtics creats a Max s'uneixen a patrons d'aleatorietat per crear la part sonora, que després controla diversos paràmetres dels algorismes que generen els visuals generatius a VVVV.

3

Lost UFO de Daniel Carbón

El metavers, la blockchain, la AI. Cada día ens apropem més a un futur amb entorn digital, similar a la ciencia ficció dels anys 80 i la seva proposta cyberpunk. “Lost UFO” mostra, a través de projeccions mapping I de sons experimentals, una finestra a aquest mon virtual. Una experiencia immersiva i cibernètica de ciencia ficció.

4

Sala polivalent / Espai VR VRNRG

5

NUBIA: Petroglyphing Data de Mohsen Hazrati

NUBIA (NFT Universe in Blockchain for International Artists) és Un ecosistema que oscil·la entre NFT, artistes internacionals i col·leccionistes o visitants. Aquesta plataforma ofereix la possibilitat a tothom de participar en una experiència immersiva.

Sens dubte, les noves tecnologies poden obrir noves possibilitats d'interacció i el Metavers és una d'elles. La instal·lació de Mohsen Hazrati té analogies poètiques, té la forma d'un vaixell invertit, i alhora combina objectes digitals que fan referència a elements culturals antics i d'altres contemporanis, o humans, com els ossos. En la pràctica artística de Mohsen Hazrati, aquella connexió entre referents culturals vinculats al patrimoni artístic i objectes digitals actuals formats per dades i píxels que inunden les nostres vides en un ritme de comunicació insostenible.

6

LAVS / Tecnocampus: Magic hands de Xavier Graziano, Alba Martínez i Oriol Palou

Aquesta instal·lació vol permetre a un públic de totes les edats poder modificar el color i la forma d’un objecte 3D que apareix en una pantalla, utilitzant el moviment de les mans, sense cap contacte amb un element físic. Aquesta idea vol rememorar a la tècnica del modelat tradicional amb les mans, però aplicat a la tecnología actual.

7

Espai VR VRNRG

Espai de realitat virtual creat per l'estudi d'arquitectura digital Post-Norm i VRNRG a la plataforma Sansar.

8

#internetflags d'Irma Marco

#internetflags És un projecte de banderes de text pintades a mà, que plantegen qüestions i problemàtiques sobre les condicions de l'experiència datificada, individual i col·lectiva, en la societat hiperconnectada i basada en l'ús d'Internet.

9

Broken Knee de Ruben Oya

Patch online interactiu I reactiu al so amb visuals 3d. El contingut d’aquesta obra son les dades médiques d’una proba TAC, tomografia computeritzada, d’una lesió al genoll de l’artista.

10

Escenari

2
Instalacions
8
Instalacions
9
Instalacions
7
Instalacions
3
Instalacions
5
Instalacions

La Presó de Mataró

muralla de la presó, 2, 08302

mataró