Partners

M | A | C

Mataró | Art | Contemporani és un projecte cultural públic de creació, producció, formació i difusió de l'art contemporani, fruit de la cooperació entre l'Ajuntament de Mataró i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que ofereix un programa de difusió amb exposicions, activitats i educació; i el M|A|C Lab, per a projectes residents, tallers i workshops, produccions i ajuts a la producció, ús d'equipaments i recursos, convocatòries i espai de documentació. LAVS forma part dels projectes residents del M|A|C.

VRNRG

VRNRG es un projecte de disseny i desenvolupament d'experiencies de realitat virtual. Empresa pionera a Espanya amb acords amb plataformes com Sansar, VRNRG col.laborarà amb el LAVS proveïnt el material necesari, així com facilitant l'emissió en streaming en espais de realitat virtual. Actualment VRNRG i LAVS comparteixen el projece LVR Radio. Ràdio digital en streaming que explora les sonoritats experimentals de la música electrònica. LVR Radio és a més la radio online oficial del festival.

Productora Vibbra

Vibbra es una productora de fotografía y video especialitzada en projectes per empreses privades i institucions públiques relacionades amb l'Art, com el MNAC. Vibbra produirà tot el material de video del festival i ajudarà a la retransmissió en directe de l'esdeveniment a través de plataformes en streaming.

Tecnocampus Mataró

Tecnocampus Mataró és un parc tecnològic situat a Mataró que compta amb tres escoles universitàries adscrites a la universitat Pompeu Fabra, un parc empresarial i un viver d'empreses.Tecnocampus Mataró col·laborarà amb el LAVS en diferents propostes:
1. Vídeo, Visuals i videomaping.
2. Videojocs i VR
3. Robòtica
4. Xerrades i tallers
5. Altres

Aiguamoll Música

Associació Cultural de Mataró fundada l'any 2017 amb l'objectiu de potenciar la música independent i alternativa a la comarca del Maresme mitjançant la programació, la promoció i ajudant a la creació d'aquesta. Totes les activitats dutes a terme per Aiguamoll Música són sense ànim de lucre i de caràcter transversal, intentant implicar a totes aquelles persones, artistes, o entitats que vulguin involucrar-se en el projecte.

La Casa de la Música de Mataró

La Casa de la Música de Mataró és un projecte compartit per l'ICEC , La direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i VisualSonora. Realitza un conjunt d'activitats, programes i accions per tal de fer arribar la música a tothom. Col·laborà en la producció dels concerts del festival LAVS.

NEM

NEM – Negoci Empresa Mataró és la entitat associativa que, agrupa empreses de: comerç, restauració, serveis, professionals lliberals ... i comptant amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, manté com a principals objectius, l'organització d'iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització comercial d'aquesta ciutat. Col·labora amb el LAVS cedint espais i en la difusió a través dels seus canals del festival.

IES Santa Eulàlia

Santa Eulàlia és un institut de Terrassa amb oferta formativa en imatge i so de grau mitjà i superior. L'Acord de col·laboració signat amb LAVS ha de servir per donar difusió al treball realitzat pels alumnes gràcies al programa LAVS Academy.

Mataró Audiovisual

Mataró Audiovisual és una Entitat Pública Empresarial, que depèn de l'Ajuntament de Mataró, que va néixer el juny de 2006, emmarcada en el Projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual públic, i encarregada d’aplegar totes les iniciatives de l’àmbit de la comunicació audiovisual del territori.