programa

LAVS - Venice VR Expanded

HERE

HERE

Lysander Ashton

USA UK 2020 VR, col 5’

HERE presenta una adaptació immersiva de la innovadora novel·la gràfica de Richard McGuire. Aquesta experiència única és una gran pel·lícula biogràfica, on el personatge principal és el lloc en comptes del personatge. A través de la captura volumètrica i la tecnologia de realitat virtual, ens unim a la mirada de personatges al llarg del temps que han anomenat llar a aquesta habitació en particular. Els espectadors són testimonis dels ressons i reverberacions de les interaccions humanes que s'estenen al llarg del temps, connectant amb els que han vingut abans i amb els quals estan per venir. La innovadora narrativa de realitat virtual convida al públic a reflexionar sobre la naturalesa de l'experiència humana al llarg de generacions.

Terrain

Terrain

Lily Baldwin Saschka Unseld Kumar Atre

USA Switzerland 2020 VR, col 45’

Terrain és un viatge al Bard: un espai d'un altre món entre vides on trobem una gran varietat d'ànimes de tot el món. Ens rellisquem i caiem immediatament, deixant enrere el quotidià. Aquest docu-somni és una història sense paraules utilitzant el llenguatge del moviment. A través d'un paisatge vívid i surrealista, cada persona es troba amb una sèrie d'individus diferents i a poc a poc redescobreix un cos col·lectiu més gran. El terreny és un ball a l'uníson de la diferència. Els nostres cossos tanquen les bretxes entre els mons, i amb això inventem un nou tipus de veritat no verbal. Aquesta nova interconnexió ens impulsa de nou a la vida.

Finding Pandorae

Finding Pandorae

Kiira Benzing

USA 2020 VR, col 40’

Amb el pas de les edats, els déus de la muntanya Olimp s'han esvaït fins que només queden dos: Zeus i Hera. Ara estan en perill de desaparèixer si no poden recuperar la caixa de l'esperança que va eliminar Pandora. Aquesta versió moderna d'un mite antic canvia la perspectiva d'una narrativa que durant molt de temps ha estat mal interpretada.

Smagen af sult

Smagen af sult

Christoffer Boe David Adler

Denmark Sweden France 2020 VR, col 15’

L'espai i el temps es distorsionen mentre segueixes a Maggie, que està casada amb Carsten. Junts comparteixen el somni comú d'una família i un restaurant amb estrella Michelin. Però un polsim de fam s'està formant en Maggie. Una fam que cal alimentar.

Havfolket Kalder Mørknet Vand

Havfolket Kalder Mørknet Vand

Vibeke Bryld

Denmark 2020 VR, col 10’

Havfolket Kalder Mørknet Vand és una experiència immersiva de realitat virtual arrelada en els mites del nord, que atreia als mariners i les ànimes anheloses a la mar. Com els perduts del passat, comences per la platja. El món que t'envolta es dissol en escoltar la crida, i et submergeixes en un suggeridor món submarí, on la distinció entre realitat i imaginació, home i naturalesa, desapareix.

Goodbye Mister Octopus

Goodbye Mister Octopus

Amaury Campion

France USA 2020 VR, col 8’

Stella viu sola amb el seu pare sobreprotector. La seva mare, una consumada antropòloga i biòloga que viu i treballa en l'altre costat del món, a penes la va criar. En el seu aniversari, el pare de Stella es nega a deixar-la participar en un torneig de futbol a Austràlia. Molesta, està disposada a donar-se per vençuda, quan rep ajuda de la forma més inesperada: una carta de la seva mare.

Om Devi: Sheroes Revolution

Om Devi: Sheroes Revolution

Claudio Casale

Italy India 2020 VR, col 23’

Aquesta realitat virtual és un viatge per l'Índia actual, a través dels ulls de tres dones que han experimentat la reivindicació de la igualtat de gènere de diferents maneres. Anjali, Shabnam i Devya Arya continuen les seves batalles quotidianes, combinant l'idealisme social amb l'espiritualitat amb la qual van créixer, en una síntesi harmoniosa d'activisme i tradició. L'esperit de Devi, la cèlebre deïtat índia que simbolitza l'energia femenina s'obre pas simbòlicament en els seus contes, acompanyant-les en el seu camí cap a l'emancipació i el autodescubrimiento i, com un fil invisible, abraçant-les en un país d'immensa grandària.

Mathias Chelebourg Baba Yaga

Mathias Chelebourg Baba Yaga

Eric Darnell

USA 2020 VR, col 22’

A vegades una força maligna, unes altres una força beninga, l'enigmàtica bruixota Bava Yaga usa els seus poders per a detenir als vilatans l'assentament dels quals envaeix el seu bosc encantat. Quan la mare de l'espectador, el cap del llogaret, cau greument malalta, depèn d'ells i de la seva germana Magda entrar en el bosc, descobrir els seus misteris ocults i obtenir la cura de Bava Yaga.

Sha Si Da Ming Xing

Sha Si Da Ming Xing

Fan Fan

China 2020 VR, col 20’

Lisa, una actriu que s'acaba de veure embolicada en un escàndol ha rebut amenaces de mort d'alguns fans bojos. El seu agent, Bin, convida a la coneguda presentadora Shan a la seva vila per a una entrevista en viu amb Lisa. Inesperadament, algú mor al començament del programa. Accident o assassinat? Ara depèn de tu descobrir la veritat.

Gnomes and Goblins

Gnomes and Goblins

Jon Favreau Jake Rowell

USA 2020 VR 120’

Embarca't en un viatge de somni en aquesta simulació de realitat virtual d'aventures de fantasia. Troba als goblins, converteix-te en part de la seva societat i salva'ls del seu enemic. Recorre lliurement el bosc encantat per a descobrir els seus misteriosos camins i aconseguir les recompenses d'aquest món màgic.

Agence

Agence

Pietro Gagliano

Canada 2020 VR, col up to 10’

Agence és una experiència interactiva que posa a les teves mans el destí de criatures amb intel·ligència artificial. En el seu univers simulat, tens el poder d'observar i interferir. Mantingues l'equilibri de la seva existència pacífica o submergeix-los en un estat de caos mentre et mous d'un planeta a un altre. Observa'ls reaccionar entre si i amb el món que els envolta. Una vegada que coneguis als agents, la teva història mai tornarà a ser la mateixa.

Au pays du cancre mou

Au pays du cancre mou

Francis Gélinas

Canada 2020 VR, col 6’

Un nen li pregunta a la seva germana com va aconseguir deixar de tenir por a la foscor. Ella li ensenya una successió de quadres onírics on tot cobra vida i a través dels quals aprèn a enfrontar-se a les seves ròpies pors. Au pays du cancre mou és una pel·lícula contemplativa en la qual l'espectador descobreix un lloc màgic a través dels ulls dels protagonistes.

Dreamin’ Zone

Dreamin’ Zone

Fabienne Giezendanner

France Switzerland Germany Republic of Korea 2020 VR, col 18’

Yuri, una dona coreana de 67 anys, recorda el primer dia de primavera en complir els 8 anys. Havia decidit anar-se de casa de la seva mare a Corea del Sud per a descobrir si el seu pare, un soldat i violinista retingut el nord, seguia amb vida. Una formidable aventura en la zona desmilitaritzada, repleta de fantasia i terror en la qual es trobarà amb ocells estranys, esperits misteriosos i rastres de la guerra ... Aconseguirà reunir-se amb el seu pare

Penggantian

Penggantian

Jonathan Hagard

Japan Germany Indonesia 2020 VR, col 12’

Penggantian presenta a una família javanesa que viu en un barri fictici a Jakarta, la capital d'Indonèsia. Inspirant-se en persones i llocs reals, serem testimonis a través dels seus ulls de la transformació urbana, ambiental, política i cultural d'aquesta congestionada metròpolis que es va produir des de la dècada dels 80 fins als nostres dies.

Paper Birds

Paper Birds

German Heller Federico Carlini

Argentina 2020 VR, col 19’

Paper Birds és la història d'un nen miop amb un talent excepcional per a la música. Ha de trobar el seu camí a través del món de la foscor per a portar de tornada a la seva germana, segrestada per les ombres. Utilitzarà la profunditat de la música per a obrir portals al món invisible. S'enfrontarà a les ombres i elles revelaran el seu propòsit. Aquest viatge utilitza els sentits per a evocar la nostra foscor interior i el misteri que s'amaga dins d'ella. El desconegut que sovint tenim por de veure. Una història sobre inspiració, intuïció, emoció i com la música invoca aquestes qualitats.

Great Hoax: The Moon Landing

Great Hoax: The Moon Landing

John Hsu Marco Lococo

Canada 2020 VR, col 6’

En 1969, l'Apol·lo 11 va aterrar en la lluna. els Estats Units va mostrar al món el que podia aconseguir un país poderós. 50 anys després, la gent a Taiwan lluita contra una crisi d'identitat i econòmica. El govern et contracta per a salvaguardar l'orgull patri i convertir-te en el primer taiwanès que aterra en la lluna. No obstant això, els viatges espacials són extremadament costosos, així que serà necessari realitzar un vídeo fals de l'aterratge en la lluna, com en la famosa conspiració de Kubrick.

Beat

Beat

Itoh Keisuke

Japan 2020 VR 12’

Un robot oxidat i inmovil necessita el teu cor per a tornar a funcionar. Així, descobrirà les emocions a través d'una nova amistat, amb la qual haurà de descobrir com comunicar-se. “Heart = Beat” es converteix en la clau per a fer avançar aquesta història d'amistat i creixement personal.

La Comédie Virtuelle

La Comédie Virtuelle

Gilles Jobin

Switzerland 2020 VR 30’

Gilles Jobin i la seva companyia de dansa digital van crear La Comédie Virtuelle, el model digital de la Comédie, un teatre real que s'està construint a Ginebra. La Comédie Virtuelle és una experiència social multi usuari accessible en realitat virtual i amb ordinador. Igual que en un teatre real, l'audiència, representada com a avatars, pot reunir-se per a visitar l'edifici, interactuar i assistir a les actuacions en temps real. Després de la seva inauguració, La Comédie Virtuelle funcionarà com un centre de XR actiu per a la recerca i la producció per al programa digital regular de la Comédie a Ginebra. A Venècia, Jobin i la seva companyia de dansa digital presenten una actuació en viu en temps real tots els dies del festival.

The Hangman at Home - An immersive single user experience

The Hangman at Home - An immersive single user experience

Michelle and Uri Kranot

Denmark France Canada 2020 VR 25’

En què pensa el botxí quan torna a casa a la nit? The Hangman at Home és una experiència animada interactiva que explora temes relacionats amb la incomoditat de l'ésser humà. Cinc històries entrellaçades que presenten a una persona, o persones en un moment delicat: fràgil, juganer, terroritzat, contemplat, confós, curiós. Tots som molt semblants en aquests moments, la qual cosa ens alerta per a qüestionar la nostra pròpia responsabilitat i respostes. Basat en el poema de l'icònic Carl Sandburg de Smoke & Steel (1922).

Once Upon a Sea

Once Upon a Sea

Adi Lavy

Israel Canada 2020 VR 22’

Once Upon a Sea és un documental de XR poètic i interactiu que conta la tràgica història de la llegendària mar morta. A través d'una exploració física dels paisatges lunars prohibits de la mar, fins a trobades íntimes amb personatges locals, l'usuari obté una visió poc comuna d'una de les meravelles més perilloses del món, que aviat s'extingirà. Segles d'intervenció humana i la negligència política han convertit a la Mar Morta en un lloc precari. Els seus nivells d'aigua han baixat dràsticament, deixant embornals i platges col·lapsades. L'experiència ofereix una visió profunda de la complexitat i l'impacte molt humà d'aquesta crisi ecològica i geopolítica. Once Upon a Sea és una crida a l'acció.

The MetaMovie Presents: Alien Rescue

The MetaMovie Presents: Alien Rescue

Jason Moore

USA 2020 VR 40’

En Àlien Rescue, l'espectador interpreta a un personatge contractat per un equip d'activistes pels drets dels extraterrestres per a ajudar-los a rescatar a una criatura rara i perillosa de la captivitat. En el camí exploraran un enorme laboratori, utilitzant el seu enginy per a burlar el sistema de seguretat d'Intel·ligència Artificial. Àlien Rescue demanarà al públic que s'enfronti al desafiador debat ideològic sobre la vivisecció i els drets dels animals.

4 Feet High

4 Feet High

María Belén Poncio Rosario Perazolo Masjoan

Argentina France 2020 VR 18’

Juana, una jove en cadira de rodes de 17 anys, comença a explorar la seva sexualitat, però s'avergonyeix del seu cos. Tractant de trobar el seu lloc en una nova escola secundària, passarà pel fracàs, l'amistat, la por i la política fins que construeixi el seu propi orgull.

Ajax All Powerful

Ajax All Powerful

Ethan Shaftel

USA China 2020 VR 15’

Ajax és un geni mal parlat i traïdor addicte a les ànimes humanes que recol·lecta a canvi de concedir desitjos a humans crèduls. No obstant això, però alguna cosa canvia quan una jove contracta a un advocat per a negociar els seus desitjos. Ajax All Powerful és una innovadora comèdia de realitat virtual que utilitza trets interactius darrere d'escena per a crear un món fluid de grandàries i perspectives canviants a mesura que la història avança des del llum fins al món real i més enllà.

Minimum Mass

Minimum Mass

Raqi Syed Areito Echevarria

New Zealand France USA 2020 VR 20’

Amor, pèrdua i forats negres. Minimum Mass és la història d'una parella que experimenta una sèrie d'avortaments espontanis i arriba a creure que els seus fills estan naixent en una altra dimensió. Ambientada en la Rotorua contemporània, Nova Zelanda i el món especulatiu dels forats negres, és una realitat virtual narrativa interactiva de 20 minutos. Minimum Mass es duu a terme en un món d'històries generades per computadora foto realistes en temps real i s'ha desenvolupat com una experiència en l'auricular.

African Space Makers

African Space Makers

The Nrb Bus collective

Kenya Germany 2020 VR 50’

El nostre viatge comença a Nairobi, una de les metròpolis més vibrants d'Àfrica. La teva missió és descobrir cinc espais creatius a través dels ulls de cinc col·lectius únics. Triaràs el teu gènere i l'ordre en el qual podràs visitar aquests espais, i en cadascun d'ells hauràs de triar què fer i on anar a continuació. Acabaràs en en l'abocador més gran d'Àfrica a la recerca d'objectes humans, en la gentrificada Savannah a la recerca d'ossos de vida silvestre, escapant de drons, fugint de la policia de dades o dels fanàtics religiosos, patinant, bevent suc de Jaba en el terrat, i si ho fas, vola sobre una plantació de khat, estàs llest?

We Live Here

We Live Here

Rose Troche

USA 2019 VR 12’

We Live Here ens presenta a Rockey, una dona de 59 anys que ha estat vivint en una tenda de campanya en un parc durant gairebé tres anys. En aquesta experiència interactiva de realitat virtual, interactuaràs amb els objectes de Rockey i, a través d'ells, descobriràs la seva vida, les seves històries. Arribaràs a comprendre que no és tan diferent a Rockey. Entendràs que fins i tot tu, a través d'una sèrie de desgràcies, podries trobar-te com ella, sense llar.

Siltojen Alta Tulevaisuuden Ihmiselle

Siltojen Alta Tulevaisuuden Ihmiselle

Hanna Västinsalo

Finland 2019 VR 7’

Johan Knut Harju (1910-1976) va ser un escriptor i historiador autodidacta, però també un alcohòlic sense llar. Harju tenia un talent únic per a documentar la seva vida i la dels seus companys amb una veu personal que convida a la persona a entrar i veure el món des del seu punt de vista. Harju va recopilar les seves històries per a tu, una persona futura, perquè les persones que viuen sota els ponts no siguin oblidades. L'experiència de realitat virtual combina els arxius fotogràfics del Museu de la Ciutat d'Hèlsinki, enregistraments de la veu de Harju, imatges de 360 graus dins d'un tramvia històric amb animació inspirada en l'estil de dibuix de Harju, en una experiència que permet a l'audiència tenir un moment amb Harju a l'hèlsinki de 1960.

Recoding Entropia

Recoding Entropia

François Vautier

France 2020 VR 8’

Un tetraedre metàl·lic flota a través d'un abisme lletós. Tot està en calma, fins que aquesta forma geomètrica es desconstrueix sobtadament, atomitzant-se en milers de milions de fragments. El que abans era un espai negatiu ara està ple de caos. Tot el que era racional i entès s'ha desfet. Aquest és el començament d'un viatge: un de destrucció creativa on tot el sòlid es fon en l'aire i després es condensa una vegada més. És l'al·legoria hipnòtica de l'etern retorn, un viatge espiritual on la vida i la mort són infinitament intercanviables. A través de formes i moviments purament abstractes, Recoding Entropia qüestiona el lloc de l'espectador en l'univers, oferint un viatge immersiu cap als misteris de l'extinció i el renaixement.

Kinshasa Now

Kinshasa Now

Marc-Henri Wajnberg

Belgium Democratic Republic of Congo 2020 VR 25’

35.000 nens acusats de bruixeria i rebutjats per les seves famílies intenten sobreviure als carrers de Kinshasa, República Democràtica del Congo. Mika, de 14 anys, es troba en aquesta terrible situació de la nit al dia. Per a afrontar aquesta transició, ha d'aprendre els codis dels carrers, trobar una manera de menjar i dormir, però també de protegir-se unint-se a una colla de carrer. Com afrontarà aquesta nova vida? A mesura que es desenvolupa la història, se li presenten opcions. Quin camí triaries?

Wo Sheng Ming Zhong De 60 Miao

Wo Sheng Ming Zhong De 60 Miao

Daming Wan

China 2020 VR 26’

Wo Sheng Ming Zhong De 60 Miao és un Documental de realitat virtual sobre les històries que els van succeir a persones i famílies durant el període de la pandèmia de Covid a la Xina. Està filmat per més de 100 persones, inclosos creadors professionals de realitat virtual i persones que acabo d'assabentar-me de la filmació de realitat virtual. Produït per VeeR i MeDoc, el documental recopila diferents històries que van succeir exactament a les 10.00 a. m. del 20 de febrer de 2020 en múltiples ciutats xineses, documenta el temps, l'espai i l'emoció en aquest moment de diverses vides. A través d'aquesta peça filmada col·lectivament per diferents persones, volem difondre el missatge que estem junts en aquesta situació encara que estiguem físicament separats.

Mirror: The Signal

Mirror: The Signal

Pierre Zandrowicz

France 2020 VR 9’

Enviada a un planeta desconegut, la jove exobióloga Claris està sola a bord de la seva càpsula quan aterra violentament. Mentre intenta trobar als altres membres del seu equip, rep el primer "senyal" generat pel planeta. Mirror és un viatge a un altre planeta. És també, sobretot, el viatge pel paisatge sentimental d'una dona que ha viscut una tragèdia. Remuntem la història de la protagonista principal a través dels seus records per a comprendre la seva cerca. La seva solitud.

SoundSelf: A Technodelic

SoundSelf: A Technodelic

Robin Arnott

USA 2020 VR, col 20’

Els jugadors comencen en la base d'un arbre. Una veu suau els guia en un exercici de tonificació vocal. Els jugadors omplen els seus pulmons al màxim en inhalar i emeten tons llargs i prolongats en exhalar. Amb cada to llarg que fa el jugador, ascendeixen pel tronc de l'arbre, i finalment emergeixen a a l'espai exterior. A mesura que continua la tonificació, l'espai es desplega en geometries fractals i l'àudio harmonitza amb els sons del jugador. El bucle de retroalimentació generat entre la veu del jugador i SoundSelf indueix un profund estat de meditació.

Down the Rabbit Hole

Down the Rabbit Hole

Ryan Bednar

Sweden 2020 VR, col 5’

Down the Rabbit Hole és una increïble aventura de realitat virtual que serveix com a preqüela del clàssic conte de Lewis Carroll Alicia al país de les meravelles. En el joc, el jugador descobreix a una nena a la recerca de la seva mascota perduda. Els jugadors han de guiar-la mentre es mou pel món misteriós controlant la seva destinació traçant el seu viatge a través d'un diorama immersiu que els embolica.

1st Step – From Earth to the Moon

1st Step – From Earth to the Moon

Jörg and Maria Courtial

Germany, 2019 VR 14’

1st Step és alhora un documental de realitat virtual i un conte de fades, que explica la màgica història d'un somni fet realitat: les missions Apol·lo. Experimenta el viatge en ascensor mentre t'eleves al costat del coet fumejant i després, dóna un cop d'ull dins de la petita càpsula del mòdul de comando. Després d'aterrar en la lluna, et trobaràs contemplant panorames lunars en 3D, completament recreats a partir de fotos d'arxiu de l'antiga missió Apol·lo 17. Comptat des de la perspectiva d'un narrador que a penes pot creure la naturalesa miraculosa d'aquesta increïble aventura. Experimentaràs les missions, des del seu impressionant llançament fins al seu retorn, d'una manera nova: a través dels ulls dels astronautes.

Double

Double

Darkfield

UK 2020 VR, col 20’

Double és un exercici de familiaritat de dues persones assegudes una enfront de l'altra en la taula de la cuina, replicat en centenars d'habitacions de tot el món durant 20 minutos.

The Room VR: A Dark Matter

The Room VR: A Dark Matter

Fireproof Games

UK 2020 VR, col 180’

The British Institute of Archaeology, Londres, 1908: La desaparición de un estimado egiptólogo provoca una investigación policial. Explora ubicaciones crípticas, examina artilugios fantásticos y entra en un espacio de otro mundo que difumina la línea entre la realidad y la ilusión. Diseñado desde cero para las capacidades únicas de la realidad virtual, los jugadores pueden habitar el mundo escalofriante de The Room e interactuar con sus extraños artilugios en este nuevo y fascinante capítulo.

Jiou Jia

Jiou Jia

Chih Yen Hsu

Canada 2020 VR, col 6’

Una tarde de verano, la familia se reúne en su vieja casa. Rodean a la abuela para mostrarle su amor. Ella ya no puede moverse, reaccionar o escuchar con claridad. A medida que la gente va y viene, la televisión sigue sonando y el ventilador sigue funcionando en la tranquilo hogar, en el que viven la abuela y su criada.

Blind Spot

Blind Spot

Hu Zhangyang

China 2019 VR up to 360’

Blind Spot es un juego de aventuras de realidad virtual basado en una historia de misterio. Resuelve varios acertijos por toda la habitación para continuar y explora cada detalle de los alrededores para descubrir qué sucedió realmente.

The Book of Distance

The Book of Distance

Randall Okita

Canada 2020 VR 25’

En 1935, Yonezo Okita dejó su hogar en Hiroshima, Japón, y comenzó una nueva vida en Canadá. Tras la guerra, el odio y el racismo lo cambian todo: Se convierte en el enemigo. Tres generaciones después, su nieto, el artista Randall Okita, nos conduce a un peregrinaje virtual interactivo a través de la geografía emocional de la inmigración y la familia para recuperar lo perdido.

Gravidade VR

Gravidade VR

Fabito Rychter Amir Admoni

Brazil Peru 2020 VR 15’

Gravidade VR es un viaje salvaje a través de un mundo caótico. En esta experiencia seguirás los últimos momentos de dos hermanos mayores en caída libre durante 15 minutos. Un viaje emocional y emocionante en un universo surrealista. Una parábola, una fábula, una experiencia interactiva.

Meet Mortaza VR

Meet Mortaza VR

Joséphine Derobe

France Belgium 2020 VR, col 13’

At the age of 24, Mortaza had to flee his own country, Afghanistan, because he was sentenced to death by the religious authorities. Forced into exile, through a dangerous and clandestine road, Mortaza will reach Europe to join the country he wished to ask for asylum: France. Meet Mortaza VR tells the twelve-year-journey of a young man who wanted to live free. The experience plunges the audience into Mortaza’s recollections, sharing his intimacy, dreams, doubts and fights for freedom.

Vajont

Vajont

Jolanda Di Bonaventura

Italy 2020 VR, col 25’

A los 24 años, Mortaza tuvo que huir de su propio país, Afganistán, porque fue condenado a muerte por las autoridades religiosas. Obligado al exilio, a través de un camino peligroso y clandestino, Mortaza llegará a Europa para refugiarse en el país al que deseaba pedir asilo: Francia. Meet Mortaza VR cuenta el viaje de doce años de un joven que quería vivir en libertad. La experiencia sumerge al público en los recuerdos de Mortaza, compartiendo su intimidad, sueños, dudas y luchas por la vida.

Il Dubbio, episodio 1

Il Dubbio, episodio 1

Matteo Lonardi

Italy 2020 VR, col 7’

¿Alguna vez has cuestionado tu valor? ¿Alguna vez has intentado demostrar tu valía ante una fuerza invisible? Los más grandes maestros de todos los tiempos han carecido de convicción y han dudado de sí mismos. Pero, ¿y si la duda fuera la clave de su genio? Il Dubbio es una experiencia interactiva de realidad virtual que explora la duda en el proceso creativo y cómo da forma a las ideas. Es un viaje a las mentes y los estudios de Leonardo da Vinci y tres artistas contemporáneos que utilizan la duda en su práctica. La experiencia saca a la luz ese sentimiento infame del que no hablamos pero que a menudo define algunos de los secretos de la creatividad.

Queerskins: ARK

Queerskins: ARK

Illya Szilak & Cyril Tsiboulski

USA 2020 VR, col 17’

Una madre católica que vive en una zona rural de Missouri, al leer un diario que dejó el hijo que perdió a causa del sida, encuentra una manera de trascender su yo y su dolor imaginándolo vivo y enamorado. Con actuaciones desgarradoras en video volumétrico y el potencial narrativo del sonido espacial, Ark te permite entrar en su imaginación y co-crear la danza íntima de los amantes a través de la posición y los movimientos de tu cuerpo.