"Gamejams: La odisea de fer un joc en 48h"

18 h
A càrrec de: Tecnocampus Mataró
Espai LAVS

Entrada Gratuïta

Una game jam és una trobada de desenvolupadors o hackató que té com a propòsit la creació d’un o més videojocs en un curt període de temps, normalment entre vint-i-quatre i quaranta-vuit hores. Els participants, ja estiguin organitzats individualment o per equips, solen estar especialitzats en una o diverses disciplines: programació, disseny, art, música, etc. Les game jams estan orientades sobretot a la creació de videojocs, tot i que l’acceptació de jocs de taula en aquest tipus d’esdeveniments és creixent.

Ponència:
Gonzalo Marcos Vaquero – “Gamejams: La odisea de fer un joc en 48h”

Gonzalo Marcos Vaquero és junior gameplay QA i coordinador de playtesting a Larian, creadors de l’exitós Baldur’s Gate 3. És enginyer informàtic i dissenyador de videojocs, graduat pel Tecnocampus, Universitat Pompeu Fabra.

Mostra de videojocs

19 h
Mostra de videojocs
Espai LAVS

Entrada Gratuïta

El públic assistent podrà probar una mostra de prototips de videojocs dissenyats pels alumnes del TecnoCampus.

Skelem

20 h
Live
Espai LAVS

Entrada Gratuïta

Skelem és un artista de música electrònica especialitzat en drum and bass, house, dubstep i techno. La seva habilitat principal és l’ús de bucles de so i rollos vocals per recrear música a través de la tècnica coneguda com a beatboxing. Amb una destacada carrera, Skélem ha estat campió d’Espanya en dues ocasions a la categoria de loopstation (2020 i 2023). A més, ha assolit el reconeixement internacional, sent el número 14 del món en aquesta mateixa categoria. Amb la seva innovadora fusió entre efectes i sons vocals, Skélem ofereix un espectacle on la música electrònica és creada en directe, un tracte que diferencia i fa únic el seu espectacle.