Jam session d’electrònica

18 h
A càrrec de: LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Aquest any tornem a organitzar la jam session d’electrònica per convidar-nos a transitar per diferents paisatges sonors sense tenir un punt de partida establert. Activitat oberta a qualsevol persona que tingui un instrument, ja sigui electrònic o organic i vulgui experimentar. La sessió serà enregistrada i posteriorment compartida a través dels diferents mitjans i xarxes socials del festival.

Dj Hollow. Terrassa

19 h
Dj Set
Urban
Sala 1A

Entrada Gratuïta

Dj Hollow, format per Aroa López i Miquel Llamas, fusiona trap, música urbana i electrònica. Els joves dj’s proposen un toc obscur i inquietant en les seves sessions, que ens submergeixen en un bosc sonor poc convencional. Aquesta actuació serà el seu debut en públic, després de guanyar LAVS Academy. Aquest programa dona oportunitats als artistes emergents de música electrònica i art multimèdia, en col·laboració amb l’INS Santa Eulàlia de Terrassa.

When plants sing. Quito

20 h
Live
Ambient
Sala 1A

Entrada Gratuïta

Ander Vallejo Larre, productor musical i de so amb molts anys d’experiència en el camp de l’entreteniment, ha creat un projecte que fusiona tres àmbits d’interès social en un sol concepte: When… Plants… Sing. Aquesta iniciativa uneix plantes, tecnologia i so, i en directe es pot veure com dues plantes estan connectades i sonen alhora, creant diferents atmosferes de música ambient. A més, una projecció visual reforça la performance i demostra la participació activa de les plantes en el projecte, a través de llums i efectes visuals.

Absis. Barcelona

20.30 h
Live
Experimental
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

ABSIS, alias de Salva Coromina, és un DJ veterà en l’escena electrònica barcelonina des dels anys 90. Conegut anteriorment com mouseDown/MouseUp i resident a The Loft, ABSIS s’ha mantingut fidel a la seva exploració de les profunditats de la música electrònica, passant de l’ambient al techno. La seva carrera l’ha portat a actuar en festivals com Sónar i a publicar en segells prestigiosos com Hivern Discs i Oslated. El seu coneixement i experiència el fan ser una figura referent en l’escena local i internacional.

Oiseaux. Mataró

21.30 h
Live
Experimental
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Oiseaux, una banda de música experimental originària de Mataró, està formada per Sergi Forns al saxofon i Marcos Bernabé a l’electrònica acompanyats per Pía Sommer a la veu i plats. Inspirats per l’obra d’Olivier Messiaen, conegut pel seu ús innovador de sons i ritmes a la música clàssica, la banda combina la composició algorítmica i la improvisació lliure amb saxofon, creant una experiència auditiva única per a l’espectador. El seu estil provocador i arriscat és una invitació a explorar nous territoris sonors i a deixar-se portar per la música en el seu estat més pur.

Cara Antigua. Mataró

22.30 h
Live
Pop Urbà electrònic
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Cara Antigua presenta les seves primeres cançons, que van des del dormitori fins a la pista de ball, amb una forta influència pop. Amb la premissa que complir anys és obligatori i fer-se vell és opcional, l’artista explora històries incòmodes que parlen de pèrdua i rancúnia. A través de les seves lletres, Cara Antigua ens convida a endinsar-nos en el seu infern personal, on es sent aclimatat i on ens presenta la seva visió més íntima.