Taller Painter robot

Dissabte 29 i diumenge 30 a les 11 h
A càrrec de: Eneritz Tejada
M|A|C Mini

12 places per dia. de 8 a 12 anys. Entrada Gratuïta amb reserva

Us imagineu poder crear el vostre propi robot i que pinti sol? Els més menuts de la casa gaudiran d’allò més fabricant un ésser automàtic a partir de gots de plàstic, components electrònics i material de decoració. Cada creació serà diferent i única, donant lloc a traços i barreges de colors insospitats. Els nens acabaran el taller havent elaborat una obra d’art en paper que es podran endur a casa juntament amb el robot. 

Tastet d’instruments de música electrònica

11 h
A càrrec de: LAVS
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Experimenta amb instruments de música electrònica! Caixes de ritme, sintetitzadors i taules de mescla estaran disponibles per provar. Activitat dirigida als infants, però pares i mares també són benvinguts. Amb assessorament de membres de l’organització. No perdis l’oportunitat d’explorar la música electrònica en primera persona.

Concert Escola de Música de Mataró (EMMM)

12 h
A càrrec de: EMMM
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

El Festival LAVS col·labora amb l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) organitzant un concert de música electrònica on els alumnes podran posar a prova les seves capacitats davant el públic.

Dj Harry. Mataró

12.30 h
Dj Set
Techno Melòdic
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Ramon Maspons és un experimentat DJ originari de Mataró. Ha punxat en llocs com Razzmataz i Becool, i és membre de Dirty & Harry. A Dj Harry li encanta jugar amb melodies i ritmes ballables i underground. En la seva propera sessió, es centrarà a mostrar la seva vessant més melòdica sense deixar de banda els ritmes 4×4 més ballables. La sessió serà accessible per a tots els que vulguin gaudir del seu talent. Prepara’t per deixar-te portar per la música de Dj Harry.