Projecció de la película “Itu Ninu”

19 h
A càrrec de: Panòptic

Espai LAVS

Entrada Gratuïta

En l’any 2084, dos migrants solitaris que van abandonar el seu lloc d’origen per raons de canvi climàtic es troben sota una constant vigilància en una ciutat intel·ligent i intenten connectar-se mitjançant cartes.

72 minuts /Ciència Ficció/ Mixteco i Anglès /Mèxic i Regne Unit 2023

Una pel·lícula d’Itandehui Jansen

Cyberia

20.15 h
Dj set
Espai LAVS

Entrada Gratuïta

Cyberia és un artista musical multidisciplinària. A més de ser productora i tocar diversos instruments, treballa com a DJ en els circuits underground i queer de Barcelona mentre desenvolupa el seu primer EP en solitari.

Ha estat posant música des dels setze anys, i després de traslladar-se a la capital per estudiar DJ i producció musical a Fixion Wave, va començar a punxar en clubs locals, fent el seu debut a Garage442.

Des de llavors ha actuat en llocs com Jaggys, Teorema Festival i amb col·lectius com Distortion (UEMB), Overtone i a la ràdio Dublab.

Hari Hari + Cufa Mastandrea VJ

20.30 h
Live
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Hari Hari és un projecte que neix amb la intenció de fer suar el col·lectiu, de crear una tribu que balli al so d’un trance col·lectiu. Hari Hari abraça completament el techno cru i àcid, els ritmes contundents i sempre amb una dosi de soroll en totes les seves creacions, ja sigui a l’estudi com en els seus directes, sempre carregats de ritmes 4×4, una mica de cruesa i molta diversió.

Productor i músic des dels 18 anys, participant en bandes com Spunkfool, Melodonia i Motel Boutique.

Miguel Bouroubat ha decidit centrar-se en nous terrenys en solitari, ha perfeccionat la seva tècnica amb seqüenciadors i sintetitzadors, però sense oblidar la improvisació amb tots els seus elements sonors.

Niczero9

22 h
Live
Hard-techno
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Després del seu primer mini LP “99 Milions de Segons”, editat el 2005 pel prestigiós segell discogràfic Astro Discos, en aquesta ocasió, els barcelonins Josep Arnan i Oscar Cortés tornen a reactivar el projecte, aquesta vegada amb una orientació molt més dirigida al club i a la pista de ball.

Cal recordar que els membres de Niczero9 provenen de projectes musicals anteriors com Camping, una de les bandes cabdals del Post-Rock nacional, i Tiger Menja Zebra, autèntics terroristes sonors aliens a qualsevol categorització. Tot una garantia de compromís i qualitat musical.

Dj2bi + Fredye VJ

20.30 h
Dj set
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

David Tubau conegut com a Dj2bi és un dj. nascut al País Basc, establert a Mataró. Sempre lligat al món de la música amb contacte amb vinils de ben jove va començar a treballar en el seu propi estil.

Influenciat per la música negra totes els seus vessants, ofereix sessions orgàniques i seleccionades des del Soul, Funk, Disco i el House més originari, fins al techno i la electrònica amb so perfecte per la pista de ball, amb un clar objectiu: el públic. Creador i organitzador de festes amb plataforma per dj’s, Naboa, una idea que neix d’ajuntar bona música i entorns idíl·lics per tornar a reunir-nos i ballar sense parar.

Ideal per gaudir de bones vibracions! Actualment, està iniciant la producció musical per poder oferir els seus propis sons.
Dj2bi li agrada i l’apassiona jugar amb melodies i ritmes amb molt de Groovy, preparat per no parar de ballar amb la seva sessió.