Xerrada: Dones i música electrònica

19 h
A càrrec de: Nikka

Sala 4 Espai LAVS

Entrada Gratuïta

La compositora barcelonina Nikka és, possiblement, un dels noms més reconeguts de la música experimental del nostre país. Gràcies a la seva àmplia experiència internacional en festivals com el Sónar, Alphaville o LEM, podrà ubicar amb precisió el lloc que ocupa la dona dins la música electrònica contemporània i establir un debat amb les assistents. Després de la xerrada, es donarà pas a un concert de la mateixa Nikka.

Nikka. Barcelona

20 h
Live
Experimental
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

Aquesta artista sonora i compositora de música experimental crea obres basades en paisatges sonors i composicions abstractes. El so és la base de les seves creacions, que inclouen sons electroacústics i noves tecnologies. La foscor, el soroll i el silenci són elements importants a les seves creacions. A través dels seus directes, promou l’escolta atenta immersiva utilitzant un sistema de so 3D, allunyant-se del format estàndard de l’estèreo. Aquesta artista busca oferir als seus oients una experiència única i diferent que els permeti submergir-se en la seva música i connectar amb la seva creativitat.

White Chief. Bogotà

21 h
Live
Techno
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

White Chief utilitza sintetitzadors, pedals i caixes de ritmes per crear melodies distorsionades. La seva música interactua amb un esquema visual minimalista, que simbolitza el desmantellament d’un sistema intern de contraposició. El cap blanc, que representa aquesta dualitat, és present però ocult darrere d’aquest acte. White Chief actua a clubs, sales i festivals de Barcelona, com Laut, Brunch Electronic, Moog, Sala Barcelona al Castell de Montjuïc, Macarena, la Sala El Pumarejo i Freedonia. Les seves actuacions són úniques i combinen so i visualització per a crear un espectacle impactant.

Duna Ëden. Mataró

22 h
Dj Set
Hard-techno
Pati de la Presó

Entrada Gratuïta

DUNA ËDEN és una DJ de Mataró amb un gust per la música poc convencional. Les seves sessions tenen influències que van des del Black Metal fins a la Makina, passant per l’EBM i el Psytrance, amb admiració per la Movida dels 80 i el moviment Rave dels 90, entre altres. La seva posada en escena combina contundents kicks amb molta melodia, vocals i acords, creant una sessió dinàmica i progressiva, sempre que les condicions de la pista ho permetin. Actualment, se centra en la producció musical per compartir les seves pròpies creacions.