Taller Painter robot

A càrrec de: Eneritz Tejada
Dia i hora: dissabte 29 a les 11 h (12 places) i diumenge 30 (12 places) 11 h
M|A|C Mini

Activitat gratuïta. Places limitades.
Taller per nens i nenes de 8 a 12 anys

Cal reserva prèvia a educacultura@ajmataro.cat i al tel. 93.741.29.30 (de 9 a 14 h).
12 places per dia

Material que cal portar:
– Got de plàstic
– Retoladors per construir el robot
– Elements per decorar com taps de plàstic, plomes, papers o catulines de colors, enganxines

És molt important que no pesin gaire, ja que el robot s’ha de poder moure.

Us imagineu poder crear el vostre propi robot i que pinti sol? Els més menuts de la casa gaudiran d’allò més fabricant un ésser automàtic a partir de gots de plàstic, components electrònics i material de decoració. Cada creació serà diferent i única, donant lloc a traços i barreges de colors insospitats. Els nens acabaran el taller havent elaborat una obra d’art en paper que es podran endur a casa juntament amb el robot. I vosaltres, ja heu pensat quin nom li posareu? Wall-E? R2-D2? Bender?

Eneritz Tejada
Llicenciada en Belles arts, va iniciar la seva pràctica en escultura durant els primers anys de la seva trajectòria, participant d’exposicions col·lectives a Barcelona, Grècia i Mèxic, on finalitzava els seus estudis amb una beca de mobilitat Internacional. Quan torna a Barcelona en 2009 cursa el Màster d’Arts digitals de la Universitat Pompeu Fabra on aprèn a programar i comença una etapa on incorpora nous llenguatges artístics com el NetArt, la performance i l’art interactiu.
La seva pràctica es basa en la fabricació i la programació de dispositius tecnològics que exploren la relació entre el cos humà i la tecnologia a través de l’experimentació sonora i lumínica. En 2019 fongui el col·lectiu Blinding Universe, on investiga les interrelacions i els límits que delimiten l’analògic i el digital mitjançant l’observació de les potencialitats essencials inherents al cos humà.

El seu treball s’ha pogut veure al festival Stripart 2021 i recentment ha col·laborat juntament amb Telenoika amb l’artista Antoni Miralda en el festival Llum Barcelona 2022.